TOLBERT – Langs de A7 bij Tolbert zijn maar liefst 80 zonnepanelen van een geluidswal gestolen. Dit in het volle zicht van voorbij razende automobilisten.

De diefstal heeft waarschijnlijk plaatsgevonden in de nacht van 22 op 23 augustus. De gestolen panelen hebben een afmeting van 1.50 bij 1.00 meter en wegen ongeveer 18 kilo per stuk. De dieven hebben zich toegang verschaft via de Veldweg. Hier wisten zij een deel van de omheining kapot te maken waardoor zij eenvoudig bij de geluidswal op konden lopen richting de panelen. De waarde van de weggenomen panelen bedraagt enkele duizenden euro’s.

De politie roept mensen op die iets gezien hebben zich te melden. Dit kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Politie & De Vries Media

 


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com