Gelijkspel Leekster Eagles Scagha’66

LEEK – Vrijdag 7 september speelde Leekster Eagles de eerste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen debutant Scagha’66.

Luciano Matulessy wist in de eerste minuten het doel van Scagha te vinden en opende de stand met een 1-0. Debutant Scagha’66 was er op gebrand om te laten zien dat ze niet voor niets waren gepromoveerd naar de Eerste Divisie A en wisten,na 11 minuten te hebben gespeeld, het doel van Erwin Mensink te vinden en de stand was weer gelijk. Kort voor rust was het wederom Scagha die scoorde en met een 1-2 mocht de kleedkamer worden opgezocht.

In de tweede helft werd er door de Eagles op het veld stevig naar elkaar gezocht en in de 8e minuut stond Delano Dussel vrij voor het doel, de bal kwam waar die moest zijn en de stand was gelijk 2-2. Twee minuut later was het wederom Delano Dussel die wist te scoren en de stand werd 3-2.

Daarna kwamen er kansen over en weer. Uiteindelijk was het Luciano Matulessy die al strompelend de bal in het doel van Scagha’66 wist te wurmen en de stand werd 4-2. Met nog vijf minuten te gaan stapelende de fouten aan Eagles zijde zich op wat resulteerde in de uiteindelijke gelijkstand van 4-4.