Open week bij Sportschool Profit van 10 t/m 16 september

LEEK – ProFit, een uitdaging voor jong en oud, is het goedkoopste fitnesscentrum van Leek. Iedereen kan hier terecht voor individueel fitnessen, personal training en/of vele vormen van groepslessen.

Van 10 t/m 16 is er een open week waar u kennis kunt maken met onze club. Tijdens de open week kunt u gebruik maken van onze SUPER aanbieding. Wanneer u zich in september inschrijft betaald u geen inschrijfkosten en sport u tot 1 november gratis bij het afsluiten van een jaarabonnement. U bespaart hiermee maar liefst €64,90. In september starten wij met een nieuwe afslankchallenge waarbij wij mensen in 8 weken van a tot z zullen gaan trainen en coachen tot een geweldig resultaat.

ProFit Leek is een jong sportcentrum dat voor iedereen toegankelijk is.  De medewerkers vinden het belangrijk dat zij weten wie de sporter is en wat voor persoonlijke doelstellingen zij nastreven. Zij helpen iedereen daar graag om gestelde doelen te realiseren. ProFit probeert een sfeer en gevoel te creëren waar een ieder zich snel thuis voelt. Alle medewerkers zijn gediplomeerd en voorzien desgewenst de gast(en) van trainingsschema’s, trainingstips en voeding en leefstijl advies, om zo goed mogelijk tot het door de sporter gewenste resultaat te komen.

ProFit Leek is gevestigd aan de Euroweg/Valkenburgstraat 5 in Leek en is telefonisch te bereiken op 0594-857047. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30-22.00 uur. Zaterdag van 9.30-13.00 uur en zondag van 9.00-13.30 uur.

Zie voor meer informatie www.profitleek.nl of kijk op onze Facebookpagina: www.facebook.com/profitleek.

Back to top button