OWK 1 kan tijdens een geslaagde seizoensopening de punten niet behouden

OOSTWOLD – Zaterdag 15 september begon de dag goed met een geslaagde autowas actie van de selectie van OWK. Na een heerlijk pasta buffet voor vele aanwezigen begon om 19:00 uur de eerste thuiswedstrijd voor OWK 1 onder toeziend oog van veel publiek.

De Cinx-formatie begon scherp aan de wedstrijd, verdedigend werd er veel druk gelegd op tegenstander Dos uit Westbroek. Dos had in de 1e helft erg veel moeite met de verdedigingstactiek van de ploeg uit Oostwold. Aanvallend creëerde OWK vele kansen, alleen werd vergeten deze kansen te verzilveren. Na een 5-1 tussenstand kwam Dos langzaam terug in de wedstrijd en werd er gerust met 8-8.

Hoofdcoach JeHa Mulder complimenteerde het team in de rust voor de goede start van de wedstrijd. Als er met dezelfde intensiteit de 2e helft werd ingegaan, maakte winst of verlies niet zoveel uit en zou het team met een goed gevoel het veld aflopen. Vol vertrouwen begon OWK aan de 2e helft. Helaas kwam het goed op elkaar ingespeelde Dos de 2e helft nog beter in de wedstrijd en sloeg een gaatje van twee. OWK kwam, in tegenstelling tot de 1e helft, de 2e helft tot weinig kansen.

Het team kwam aanvallend tekort en werd er te laat geschakeld naar een andere aanvalstactiek. Dos liet OWK niet terugkomen en speelde de wedstrijd rustig en slim uit. Na een goede 1e helft bleef een goede 2e helft achter verliet de ploeg toch met een teleurstelling het veld. Na de wedstrijd volgde het openingsfeest waar de gehele selectie inclusief de staf en OWK 3 werd voorgesteld. Daarna draaide de DJ het eerste plaatje en was het nog lang gezellig in de Gaveborg.

Volgende week zaterdag speelt OWK 1 om 15:30 uur tegen SKF 1 in Veenendaal. OWK 2 speelt om 14:10 uur tegen Avo 2 in Assen. OWK 3 speelt op de vertrouwde zondag om 13:00 uur tegen het bekende OKO/BIES 2 in Opende. We zien jullie graag weer bij een volgende wedstrijd!