Feestelijke handeling nieuwbouw Sintmaheerdt Tolbert

TOLBERT – Op donderdag 11 oktober vindt een feestelijke handeling plaats op de bouwplaats van De Zijlen in Tolbert. Hier realiseren De Zijlen en Van Wijnen een schitterende nieuwe leefomgeving voor mensen met een verstandelijke beperking.

Samen met de cliënten, families, medewerkers, relaties en omwonenden, maken we die middag symbolisch verbinding tussen de twee woonvormen die in aanbouw zijn. Dit vindt plaats om 15.30 uur aan Spant 1 in Tolbert.

Wethouder Ben Plandsoen van gemeente Leek houdt een korte toespraak waarna de feestelijke handeling plaatsvindt. De nieuwe bewoners gaan met linten en confetti de nieuwbouw vieren.

De Zijlen vindt dat iedereen, met of zonder beperking, van betekenis is en een plek verdient in de samenleving. In de wijk Sintmaheerdt in Tolbert worden voor mensen met een verstandelijke beperking nieuwe woningen gebouwd. Naast de zorgwoningen worden hier ook huizen voor particulieren gebouwd. Zo ontstaat de nieuwe wijk Sintmapark.

Je bent van harte welkom bij de feestelijke handeling op 11 oktober 15.30 uur Spant 1 in Tolbert.

Back to top button