Werkzaamheden nabij A7, N372 en P+R Leek binnenkort van start

LEEK – Maandag 5 november starten de werkzaamheden voor de aanleg van een nieuwe afrit voor het busverkeer en een nieuwe P+R nabij de A7 in Leek. Tevens worden werkzaamheden uitgevoerd nabij de rotondes van de provinciale weg N372.

Er wordt gestart met enkele voorbereidende werkzaamheden, die enkele maanden duren. Deze werkzaamheden maken deel uit van de verbetering van de busverbinding tussen Leek en Groningen, het project Hoogwaardig Openbaar Vervoer Leek. De weg blijft gedurende de voorbereidende werkzaamheden open voor al het verkeer, al zal er enige verkeershinder zijn.

Uitnodiging inloopbijeenkomst
U bent van harte uitgenodigd voor een openbare inloopbijeenkomst op donderdag 1 november 2018 van 16.30 tot 19.30 uur in het gemeentehuis van Leek aan de Tolberterstraat 66 te Leek. Medewerkers van de aannemerscombinatie KWS (Koninklijke Wegenbouw Stevin) en KSD (Koninklijke Sjouke Dijkstra), de provincie Groningen en de gemeente Leek zijn hierbij aanwezig.

Informatie
Wilt u meer weten over de werkzaamheden in Leek, dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van het project via telefoonnummer 0594 – 55 15 15 of per e-mail: [email protected] of kijk op www.leek.nl/hov, waar u zich kunt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Regio Groningen-Assen en RSP-middelen.

 

Back to top button