Leekster Eagles niet scherp tijdens uitwedstrijd tegen HV/Veerhuys

HOORN/LEEK – Vrijdag 23 november moest Leekster Eagles uit spelen tegen HV/Veerhuys. Het werd al snel duidelijk dat de scherpte die in de wedstrijd van vorige week tegen OS Lusitanos zo zichtbaar was bij deze wedstrijd schitterde door afwezigheid.

Dit wil overigens niet zeggen dat de Eagles de wedstrijd uit handen gaven, het was spannend genoeg.

In de eerste helft wist Delano Dussel de 1-1 op het score bord te zetten. Hierna liep de onfortuinlijke Luciano Matulessey tegen een roden kaart aan.

Veerhuys wist van de man meer situatie te profiteren en de stand kwam op 2-1. De rust werd ingegaan met een achterstand van 4-1.

In de tweede minuut na rust wist Veerhuys wederom te scoren en de Eagles stonden achter met 5-1. De Eagles lieten het hoofd niet hangen en gingen wederom vol in de strijd. Veerhuys had de handen vol om de Eagles te weerstaan. Na zes minuten speeltijd was het Fabio de Matos Fernandes die een perfect uitgespeelde bal in het doel van Veerhuys mocht schieten; 5-2. Ruim drie minuten later was het wederom Delano Dussel die het scorebord een twist mocht geven naar 5-3. Veerhuys had de handen vol met het verdedigen van het doel en had nog steeds het geluk dat er bij de Eagles een stukje scherpte ontbrak. De Eagles wisten de ban van deze avond niet meer te breken en de eindstand bleef steken op 5-3.

Programma:
Vrijdag 30 november Zeemacht – Leekster Eagles aanvang 20.30 uur (bekerwedstrijd)