‘Positieve aardbeving’ rond bedrijfslandschap Leek en Tolbert

TOLBERT –Werkgevers in het Westerkwartier profiteren van de ‘positieve aardbeving’ rond het bedrijfslandschap in Leek en Tolbert. Dat zegt Jan Cornelis Klijn, de eigenaar van BK solutions.


Afgelopen voorjaar bezegelden zes bedrijven uit deze dorpen een grote fusie. Administratiekantoor Brandsma & Klijn uit Tolbert en DCNN (debiteurenbeheer) namen het voortouw; NoNonsense Personeelsdiensten, LoonCompany (loonadministratie) en JobConnect (werving en selectie) volgden. Het resultaat: BK solutions. Een flinke transitie voor het regionale bedrijfslandschap.

“Nu profiteren de werkgevers”, aldus Klijn. “Verschillende zakelijke oplossingen zijn gebundeld op één plek. Dat maakt het makkelijker en minder omslachtig voor bedrijven. Ze hoeven niet naar allerlei aparte eilandjes, er is slechts één kantoor voor alle oplossingen. Al met al is het dus een positieve aardbeving geweest: de lijnen zijn kort en we bieden een volledig personeelspakket.”

Onderscheidende uitzendtak
Volgens Klijn komt de fusie vooral van pas bij de uitzendtak. “Kruisbestuiving werkt overal voordelig, maar met de uitzendtak zijn we wel extra onderscheidend. Omdat we meerdere oplossingen aanbieden, kunnen we ook helpen met loonadministratie of werving en selectie. Dat is in het uitzendwereldje best uniek: wat we moeten doen, doen we goed, maar we doen nog meer dan dat.”

De personeelsdiensten van BK solutions zijn bewust gericht op de regio. “We trekken de bewezen formule van het administratiekantoor door: een sterke focus op het Westerkwartier, persoonlijke aandacht voor de werkgever en meedenken over praktische en prettige oplossingen. Zo hebben werkgevers in de regio meer tijd om te doen wat ze natuurlijk écht leuk vinden: ondernemen.”

Back to top button