ZEVENHUIZEN – De 26e editie van het Carbidschieten in Zevenhuizen staat voor de deur! Dit betekent dat de Carbidboys alweer druk bezig zijn met de voorbereidingen voor dit spektakel. Op 31 december staan ze met een vol programma te schieten aan de Veldstreek 4 in Zevenhuizen!

Aan de hele dag wordt invulling gegeven doormiddel van diverse activiteiten en vermaak. Traditiegetrouw wordt er weer een kinderworkshop georganiseerd die rond de klok van 11.30 uur zal starten. Kinderen vanaf 8 jaar mogen tijdens deze workshop ervaring opdoen met het echte carbidschieten. Voor alle kinderen staat er na de workshop wat lekkers klaar. 

Met enige trots halen de Carbidboys een fantastische band naar Zevenhuizen, The Euros! Verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren: The Euros spelen de haringen uit de tent! Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Verder zal de het Carbidboys-feest die om 16.00 uur begint, muzikaal omlijst worden door DJ Jeroen Gras.

Naast het welbekende ‘Carbid-rad’ zal er dit jaar nog een andere spectaculaire attractie tentoongesteld worden aan de Veldstreek 4 in Zevenhuizen. Kom gezellig langs en geniet van warme chocolademelk, een kop snert of een lekker biertje en vier dit feest in Zevenhuizen mee!


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com