Adonis Sportacrobatiek Leek maakt zich op voor het wedstrijdseizoen

LEEK – Om 2019 sportief te beginnen organiseerde Adonis Sportacrobatiek Leek op zaterdag 5 januari 2019 een jurypresentatie in de turnhal van Leek.

Bijna alle sporters van Adonis Sportacrobatiek Leek toonden in hun wedstrijdpakje hun nieuwe oefening aan de juryleden van deze club. Adonis heeft een aantal nieuwe juryleden en voor deze juryleden was het tevens een mooi moment om even weer te oefenen voor de echte wedstrijden beginnen.

Veel familieleden en oud sporters waren meegekomen om ieder team aan te moedigen met een luid applaus. Prachtige oefeningen werden door de 15 teams geshowd. Voor sommige sporters was het de eerste keer dat ze voor een jury in actie kwamen, de spanning was dan ook goed op de gezichtjes af te lezen. Voor andere teams was het een mooie repetitie om even weer te ervaren hoe het is om je oefening aan de jury te laten zien.

De feedback en verbeterpunten die de jury heeft genoteerd zullen de komende tijd uitgangspunt zijn voor de trainingen om vanaf eind januari nog beter te kunnen presteren op de wedstrijden. Op naar het komende wedstrijdseizoen!!

   
Back to top button