Rodenburg speelt gelijk in moeizame pot tegen Kinea

LEEK – Gisteren, zondag 10 februari, stond Kinea op het programma in eigen huis voor zowel rodenburg 1, 2 en 3. Zowel rodenburg 2 als 3 wisten de punten in eigen huis te houden. Voor Rodenburg 2 belangrijke punten waardoor het wat meer afstand neemt van de onderste plaats.

Rodenburg 1 wist dat alles nog open lag in de competitie dus winst was erg belangrijk. Scheidsrechter Danser floot de wedstrijd in en Rodenburg begon voortvarend aan de wedstrijd. Rodenburg was in de eerste helft de bovenliggende partij maar kwam niet ver los van Kinea. De rust werd ook ingefloten met een stand van 14-14.

Rodenburg wist dat ze de 2e helft er een schepje bovenop moesten leggen om de wedstrijd te kunnen winnen. De hele 2e helft ging het weer gelijk op. 6 minuten voor tijd ging een heer van Rodenburg met een blessure het veld af waardoor het hele team zich weer even moest herpakken. Tot het einde bleef het gelijk op gaan en de heer Danser floot af met een eindstand van 21-21.

De aankomende 2 weken is de selectie vrij en zal de competitie hervatten op zondag 3 maart, thuis tegen OKO/BIES. We hopen jullie dan ook weer in grote getalen weer te zien om de selectie te steunen.