Culinaire wijnwandeling langs Leekster horeca

LEEK – Uw Slijter Stiekema organiseert in samenwerking met De Postwagen, Eetcafé Cliché, Grand Café Borg Nienoord, Pannenkoekenburght Nienoord en Vandaag Leek een wandeling van ongeveer 7 kilometer. Tijdens de wandeling van ongeveer 1,5 uur(looptijd) wordt elke gelegenheid aangedaan, waar bij iedere locatie een gerecht wordt geserveerd met een door Uw Slijter Stiekema gekozen bijpassende wijn.

‘Het toverwoord van het platform is verbinden’ aldus Berend Hoekstra, in zijn interview over het nieuwe Promotie Platform Leek. Met dit in het achterhoofd zetten Uw Slijter Stiekema en bovengenoemde horecagelegenheden een stap in de goede richting door samen deze wandeling te organiseren. Samen staan we sterk en kunnen we mooie activiteiten op de kaart zetten die Leek promoten.

Meer informatie over de wandeling is te vinden op: www.uwslijterstiekema.nl/culinaire-wijnwandeling

Back to top button