Toneelvereniging Ons Genoegen speelt ‘De Bokskampioen’ bij De Schutse

LEEK – Rederijkerskamer ‘Ons Genoegen’ staat weer op de planken en wel op vrijdag 22 en zaterdag  23 maart 2019. Dit jaar gaan er rake klappen vallen, zij spelen de klucht: ‘De Bokskampioen’.

Het stuk gaat over Bertus Lubbers, een caféhouder die van zijn vrouw alleen nog maar gezond mag eten en drinken. Om af en toe hieraan te kunnen ontsnappen zegt hij dat hij traint als bokser en regelmatig voor wedstrijden op pad moet. Op die manier kan hij toch de bloemetjes buiten zetten. Een goed idee zou je denken. Maar als zijn vrouw hoort dat hij het moet gaan opnemen tegen een wereldberoemde bokser, dan wil zij daar natuurlijk graag bij zijn. En als er tot overmaat van ramp ook een dame langskomt die claimt dat Bertus haar danspartner en verloofde is! Hoe redt hij zich dan hieruit?

U bent van harte welkom op vrijdag 22 maart 2019 en zaterdag 23 maart 2019 in Dienstencentrum ‘De Schutse’ te Leek. De voorstelling start om 19:30 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur.

Entree: Voorverkoop € 7,50 (bij De Schutse of Biocorner Easyhobby, Tolberterstraat 19  in Leek), aan de zaal € 8,50 inclusief een kopje koffie of thee.

Back to top button