Rodenburg verliest van OKO/BIES in een wedstrijd vol strijd

LEEK – Zondag mocht de selectie van Rodenburg het opnemen tegen OKO/BIES. Om 13.15 werd er gestart met Rodenburg 2 tegen OKO/BIES 3. Voor Rodenburg werd het een moeizame pot. In de eerste helft kon OKO 3 steeds wat verder uitlopen.

In de tweede helft kon Rodenburg nog iets dichterbij komen, maar een gevaar konden zie niet meer vormen voor OKO. De wedstrijd eindigde in 18-22. De concurrentie heeft ‘gelukkig’ ook verloren, waardoor Rodenburg 2 nog 3 punten boven de nummer laatst staat.

Om 14.30 uur floot de scheidsrechter de wedstrijd van de eerste teams in. Het eerste van Rodenburg begon voortvarend aan de wedstrijd. OKO wist als eerste de korf te raken, maar er werd door Rodenburg al snel een gaatje geslagen waardoor de stand na 20 minuten 9-5 was. Hierna miste Rodenburg wat scherpte waardoor er de rust in werd gegaan met een 11-12 achterstand. De tweede helft kon Rodenburg dit niet meer rechttrekken. Er miste scherpte in de afronding, daar waar OKO gas begon te geven en wel de benodigde scherpte had.

Uiteindelijk werd er door de scheidsrechter afgefloten met een 15-24 eindstand.