OWK boekt zakelijke overwinning in Almelo

ALMELO – Zondag 24 maart stond voor OWK 1 de laatste uitwedstrijd van de zaalcompetitie op het programma. Ditmaal ging de reis naar Almelo, waar de rode lantaarndrager AKC ons opwachtte. AKC speelde deze dag voor de laatste kans op mogelijk lijfsbehoud, waar de CINX formatie niks meer op het spel had staan.

Dit was ook te merken in het spel; AKC schoot uit de startblokken en wist gedurende de eerste helft een kleine voorsprong te houden. Echter was het OWK dat even voor rust in de wedstrijd kwam en de ruststand in het voordeel kon bepalen: 15-16.

Na rust ging OWK door met scoren, waarbij er ook van verre afstanden makkelijker werd gescoord en met name de doelpunten van debutant Dylan Noordhof benoemd dienen te worden. Uiteindelijk werd de wedstrijd door de goed leidende scheidsrechter afgefloten op een eindstand van 22-26.

Volgende week zaterdag speelt het vlaggenschip de laatste zaalwedstrijd, thuis in de Rodenburghal tegen AVO uit Assen. Zondag spelen het derde en tweede team nog hun laatste zaalwedstrijd.