Onwel geworden hardloper zoekt mannen die hem gereanimeerd hebben

LEEK – Afgelopen zaterdagochtend is Bert Meijer onwel geraakt tijdens het hardlopen op de Roomsterweg in Leek.

Direct nadat Bert onwel raakte zijn omstanders te hulp geschoten en hebben Bert op straat gereanimeerd. Ook zijn de hulpdiensten ingeschakeld die al snel ter plaatse waren om hulp te bieden en Bert naar het ziekenhuis te vervoeren.

Helpers
Inmiddels gaat het naar omstandigheden goed met Bert en wil hij heel graag de mannen bedanken die hem gereanimeerd hebben. Hij heeft van de politie vernomen dat deze twee mannen in het UMC in Groningen werken. En dat het zou gaan om een verpleegkundige en een internist.

Zoektocht
Inmiddels is hij een zoektocht begonnen naar deze mannen en wordt hij geholpen door een bericht van vriendin Janny die een oproep op Facebook geplaatst heeft. Dus bij deze de vraag, ben of ken jij één van deze mannen? Neem dan contact op via Janny de Jong op Facebook of stuur een mail naar [email protected].

UPDATE 20:02 uur: Inmiddels is in ieder geval met één van de twee helpende mannen contact gelegd. Bedankt voor het delen!

UPDATE 20:15 uur: Zojuist heeft de politie ons gemeld dat ook met de tweede man contact gelegd wordt, kortom beide mannen zijn bekend. U wordt bedankt voor het delen, taggen en meedenken.

Back to top button