Feest bij ‘In Between’, 25-jarig jubileumfeest

LEEK – Voor een volle zaal vierde Algemeen Gemengd Koor ‘In Between’ in Leek zijn 25-jarig jubileumfeest. Zo’n 300 bezoekers genoten van een afwisselend concert en kregen in De Hoeksteen een inkijkje in ’25 years inside In Between’.

Onder de enthousiaste en deskundige leiding van dirigente Jelena Vesković zong het koor 23 liederen uit zijn internationale repertoire. Het koor zong nummers uit de 16de t/m 20ste eeuw en uit diverse delen van Europa, maar ook uit Amerika en Afrika. Vier van de nummers werden gezongen door het nieuwe kleinkoor van ‘In Between’.

Margreet Puite begeleidde een groot aantal nummers op de piano en Edwin van der Wolf begeleidde enkele nummers met slagwerk.

Gastheer van de avond was Arno van der Heyden, die de avond op een leuke en gezellige manier presenteerde. Met zijn pianist Bas Mulder nam hij zelf ook een aantal liedjes voor zijn rekening: een blok Frans en een blok Gronings.

Als toegift zong het koor met de zaal ‘Thank you for the music’ van Abba. Het koor en de bezoekers kunnen terugkijken op een geslaagde feestavond!

Het koor heeft een website: koorinbetween-leek.nl.

Foto’s: www.PjotrWiese.nl

   
Back to top button