LEEK – De honkballers van de Knights uit Leek hebben zich goed hersteld van de eerste nederlaag van vorige week. Knights speelde thuis tegen Caribe 2 uit Groningen.

Caribe nam direct een 2-0 voorsprong, maar dit werd door tweehonkslagen van Lorenzo Oldersma en Rutger Meijer direct weggepoetst.

Caribe scoorde weer in de tweede inning, maar dankzij 14 punten in de gelijkmakende inning namen de ridders een niet te overbruggen voorsprong. Caribe sputterde nog een beetje tegen, maar Knight sloot de wedstrijd af met een 18-7 overwinning.

Peter ten Raa was goed voor drie honkslagen, Jordy Oosterbeek sloeg ook een fraaie tweepitter. Overige honkslagen: Robby Popken, Jesper Martens, Martijn van der Donk en Jeroen Smid. Werpers waren Jesper Martens en Peter ten Raa.

Volgende week: Knights -WHSC (Winschoten) op Sportpark Rodenburg om 14.00 uur.