Regionale Veteranendag in het Westerkwartier

WESTERKWARTIER – De gemeente Westerkwartier organiseert samen met Veteranencomité Westerkwartier een regionale Veteranendag. Deze bijeenkomst is op zaterdag 22 juni van 10.00 tot 14.00 uur bij Zalencentrum Balk in Zuidhorn.

Door dit evenement niet samen te laten vallen met de landelijke Veteranendag op 29 juni, hebben veteranen de mogelijkheid beide bijeenkomsten te bezoeken.

Deelname
Veteranen die ingeschreven staan bij het Veteraneninstituut hebben inmiddels een schriftelijke uitnodiging ontvangen. Ook de jongste groep veteranen die uitgezonden zijn geweest en op dit moment nog in actieve dienst zijn maar nog niet zijn ingeschreven bij het instituut zijn ook van harte welkom. Andere belangstellenden (weduwen van Veteranen, niet ingeschrevenen) kunnen zich ook aanmelden voor de regionale Veteranendag.

Aanmelden
U kunt u zich tot 5 juni 2019 opgeven voor de regionale Veteranendag bij de gemeente Westerkwartier. Dit kan via het mailadres [email protected] of telefonisch via Mathilde Houkens 0594 – 50 87 36 of via Klaske Buursma 0594 – 28 36 31.

Graag onder vermelding van het aantal personen, uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer of mailadres. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Back to top button