Giga Kangoeroedag van KC Rodenburg zonnig en geslaagd

LEEK – Vrijdag 24 mei organiseerde KC Rodenburg de derde Giga Kangoeroedag voor de groepen 1 en 2 van de basisscholen in Leek.

Er waren ruim 150 kinderen aanwezig van OBS de Beelen en CBS van Panhuys. Net als de voorgaande jaren werden de kinderen begeleid door ruim 70 leerlingen van RSG de Borgen uit Leek. Verdeeld over 2 velden konden de kleuters korfbal gerelateerde spelletjes doen. Uiteraard mochten 2 grote springkussens niet ontbreken. Tussendoor was er ruimte voor wat drinken en een banaan.

Een levensgrote kangoeroe sprong in het rond en ging graag met de kinderen op de foto. Het mooie weer, de vele vrijwilligers en de enthousiaste kinderen maakten de ochtend tot een succes! Op zaterdag 8 juni en 22 juni kunnen kinderen van 3 tot 6 jaar vrijblijvend meetrainen met de kangoeroes op het veld van KC Rodenburg in Leek. Zie voor meer informatie, www.kcrodenburg.nl.

KC Rodenburg bedankt alle vrijwilligers, de basisscholen, RSG de Borgen en de sponsoren Plus Verbeek en Catering Noord voor een waardevolle samenwerking!

Back to top button