LEEK – De Slagwerkgroep Procussion Westerkwartier en het gemengd koor In Between uit Leek geven op woensdag 12 juni een try-outconcert in Cultureel Centrum Zuidhorn aan de Jellemaweg 3. Het optreden begint om 20.15 uur en duurt ongeveer een uur. De toegang is gratis, al wordt een donatie op prijs gesteld.

De slagwerkgroep onder leiding van Edwin van der Wolf en het koor onder leiding van Jelena Vesković onderzoeken of er mogelijkheden zijn samen op te treden. Het concert bestaat uit een programma vol variatie met klassieke, lichte en wereldmuziek in verschillende bezettingen.

Procussion Westerkwartier speelt drie stukken. In Between zingt vier nummers, waaronder ‘Fields of Gold’ van Sting in een bewerking van Edwin van der Wolf. Dit lied wordt opgevoerd samen met Procussion. Het ‘kleinkoor’ van In Between zingt ook nog twee nummers samen met de slagwerkgroep.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com