OSS/LEEK – Het Sportcentrum de Rusheuvel in Oss was afgelopen zaterdag het toneel voor het Nederlandse Kampioenschap acrobatisch gymnastiek DE-lijn.

Maar liefst 5 teams van Adonis Sportacrobatiek Leek hadden zich voor deze landelijke finale geplaatst. Het hele jaar is hier keihard naar toe gewerkt en alle teams hadden er zin in om nog een keer samen te stralen!

Doel was uiteindelijk om de nationale titel te behalen. En het E-jeugd duo Kaj Gerbrandy en Robbin Vogel en het D-junioren trio Marit Huizenga, Mare Hogenhuis en Anne Bente Bakker hebben dit gepresteerd! Met hun speelse oefeningen en technisch strak uitgevoerde elementen werden de concurrenten op achterstand gezet en werden beide teams Nederlands Kampioen! Wat een prestatie!

Maar dit was niet de enige medaille die mee naar huis ging. De jury waardeerde de oefening van het E-jeugd duo Stijn van der Honing en Lynthe Huizinga zowel technisch als artistiek met ruime punten en daardoor een verziende mooie zilveren medaille.

Het E-junioren trio Jinte Kroese, Nadra Elbadawy en Leana Perri stapten in de categorie E-junioren op de vloer. De meiden lieten een goede oefening zien, het sprankelde en spetterde letterlijk van de vloer af. Brons was de kleur die dit trio omgehangen kreeg.

Een foutloze en strak uitgevoerde oefening draaide het D-senioren trio Kaja Heijnen, Anna Snijder en Jasmijn Stuurwold. Voor de jury zo goed dat ze hele hoge punten kregen wat uiteindelijk in een zeer moeilijk deelnemersveld tot een knappe 4e plaats resulteerde.

Adonis Sportacrobatiek Leek is supertrots op deze prestaties tijden deze nationale finale. De vereniging nodigt nieuw talent dan ook uit om mee te komen sporten volgend seizoen. Nieuwe sporters zijn op zaterdag 15 juni van 9.30 -11.30 uur van harte welkom in de Turnhal Leek om mee te doen.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com