LEEK – Schitterend weer, prachtige oldtimer en klassieke auto’s en motoren, en een mooie locatie. De 7e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit verreden vanaf het Landgoed Nienoord Leek was wederom zeer succesvol.

Ongeveer  80 deelnemers vertrokken om 11:00 uur voor hun rit van ongeveer 100 km vanaf het borgterrein door de provincie Drenthe. Om 14:30 uur arriveerden de eerst oldtimers weer op het borgterrein. De belangstelling zowel bij de start als bij de terugkomst van publiek was groot. De eigenaren van de oldtimers en klassiekers laten graag hun voertuigen zien en vertellen de verhalen over de techniek en hoe de voertuigen zijn gerestaureerd.

Terwijl de deelnemers aan de rit van een lunchbuffet konden genieten, had het publiek ruim de tijd om alle voertuigen te bekijken. En bij de borg bij Grandcafé Borg Nienoord nog even nagenieten op het terras.

De 8e editie van de Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit is op 1e Pinksterdag 31 mei 2020.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com