GRONINGEN – Verkeer van Leek richting Hoogezand moet vanaf vrijdagavond (12-07) rekening houden met omleidingen en extra reistijd door de afsluiting van de zuidelijke ringweg. Deze gaat vanaf vrijdagavond 22.00 uur uitgebreid op de schop.

Bij het intrillen van de damwandplanken die de noordwand van de bouwkuip van de nieuwe verdiepte ringweg gaan vormen, moet om veiligheidsredenen een deel van de ringweg worden afgesloten. De zuidelijke ringweg is vanaf vrijdag 12 juli 22.00 uur t/m maandag 26 augustus 06.00 uur tussen Julianaplein en Europaplein afgesloten voor verkeer richting Hoogezand.

Werkzaamheden
Aannemer Combinatie Herepoort maakt de bouwkuip waarin de verdiepte ligging van de zuidelijke ringweg wordt gebouwd. De verdiepte ligging is ongeveer 1100 meter lang. In totaal moet er voor ongeveer 2500 meter aan damwandplanken worden ingetrild.  Er wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 19.00 uur. Als blijkt dat de planning niet gehaald zal worden, zal er ook op zaterdag van 07.00 uur tot 19.00 uur worden gewerkt. Is dat ook niet voldoende, dan wordt er op de werkdagen doorgewerkt tot 23.00 uur.

Voor meer informatie zie deze brochure.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com