LEEK –Hoogstwaarschijnlijk is je vakantie (bijna) weer voorbij en kom je langzamerhand weer in het normale ritme. Met familie, vrienden, collega’s en studiegenoten blik je terug op een heerlijke zomervakantie. Tijd om nu je sportieve ritme weer op te pakken om zo vervelende gezondheidskwaaltjes voor aankomende winter voor te zijn.

Sporten kan natuurlijk op veel verschillende manieren. Ben je benieuwd of sporten bij Sportcentrum Leek iets voor jou is? Kom dan van 2 t/m 8 september langs tijdens de Open Week om kennis te maken met de vele mogelijkheden. In deze week kun je namelijk geheel gratis komen sporten. Bij Sportcentrum Leek zijn veel verschillende sportmogelijkheden. Je kunt gewoon lekker je eigen schema volgen maar sporten onder begeleiding van een van onze sportcoaches is ook een optie. Daarnaast kun je aansluiten in een van de vele groepslessen, zoals o.a. Bodystep, Bodybalance, bodypump, boxen, zumba of yoga. 

Acties
Ben je helemaal enthousiast geworden na het sporten? Schrijf je dan tijdens deze Open Week gratis in en sport de hele maand september ook nog eens gratis! Wil je er nog iets langer over nadenken maar voltooi je de inschrijving wel in september? Dan hoef je geen inschrijfkosten te betalen.

Meer informatie
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen via Facebook, Instagram en onze website. Heb je vragen of wil je graag persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0594-512040 of stuur een e-mail naar [email protected].


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com