TOLBERT – Onbekenden hebben een complete trailer met stalen spanten ontvreemd. De spanten waren bestemd voor de dakconstructie van een nieuwe activiteitenhal bij De Postwagen. Mogelijk loopt de bouw een maand vertraging op.

Opnieuw gefabriceerd
Uitjeslocatie en restaurant De Postwagen heeft gereageerd op de ‘brutale’ diefstal. “Er zijn beelden, maar waarschijnlijk is alles al foetsie. De spanten moeten dan opnieuw gefabriceerd worden. Door deze forse tegenslag rekenen we op een vertraging van enkele weken, mogelijk een maand. Dat is jammer, we kunnen niet wachten.”

Activiteitenarena
De afgelopen maanden is er een begin gemaakt aan de hal, die de werktitel ‘activiteitenarena’ draagt. Het gebouw van 2.800 vierkante meter herbergt Virtual Reality Rooms, curlingbanen en bowlingbanen. Verder is er plaats voor Glow in the Dark Midgetgolf, Retro Games en Indoor Bijlwerpen, naast diverse studio’s voor spelshows.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com