Adonis Sportacrobatiek is Club van de Week en ontvangt 10.000 euro van de VriendenLoterij!

LEEK – Groot feest voor Adonis Sportacrobatiek! De sportvereniging werd afgelopen vrijdag benoemd tot “Club van de Week” en ontvangt daarom een eenmalige bijdrage van maar liefst 10.000 euro van de VriendenLoterij.

Onder toeziend oog van veel sporters, ouders, trainers en bestuursleden werd deze cheque overhandigd door het hele team van de VriendenLoterij. De hele avond werd er dan ook verder groot feest gevierd met een heerlijk grote taart, een drankje en een echte DJ.

Adonis Sportacrobatiek heeft sinds kort 3 locaties, te weten in Drachten, Groningen en Leek. De vereniging gaat het geld gebruiken voor nieuwe materialen voor alle drie haar vestigingen.

Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

Het winnen van deze titel betekent heel veel voor de club. Adonis Sportacrobatiek had al een tijdje de wens om nieuwe materialen aan te schaffen waar al haar sporters gebruik van kunnen maken. Dankzij deze bijdrage kan Adonis Sportacrobatiek dit nu ook daadwerkelijk realiseren en krijgen de sporters meer mogelijkheden om nog beter te kunnen presteren.

   
Back to top button