LEEK – Jetz gehts loss! Op zaterdag 26 oktober 2019 gaan de deuren van Sportcentrum Leek open voor de allereerste editie van het Oktober Jägerfest. We gaan tanzen und zingen met DJ Timmie Tirol, Die Geilen Mädeln en DJ D. De zaal wordt helemaal omgetoverd in het thema van het Oktoberfest. 

DJ TIMMIE TIROL
DJ Timmie Tirol is met zijn 1.25 meter de kleinste DJ van Europa en inmiddels een zeer druk bezet artiest en een must op ieder Oktoberfest, ApresSki feest of tijdens de Deutsche Woche. Hij is o.a. bekend van Das Coen & Sander Fest. ‘Ich bin wie du’, ‘Kartoffelsalat’, ‘Rosamunde’, ‘Der alte Dessauer’, het komt allemaal voorbij.

Tijdens de Meet&Greet na afloop van het optreden van deze Oktoberfeest DJ bestaat de mogelijkheid om een handtekening te bemachtigen of om met deze super enthousiaste grootheid op de foto te gaan. 

DIE GEILEN MÄDELN
Deze twee vlotte zangeressen brengen u “Schlager 2.0!” Niet in een dirndl maar in hun hippe Tiroler Hotpants weten de Brabantse Christine en de Volendamse Tamara elke feestlocatie op z’n kop te zetten. Die Geilen Mädeln brengen eigentijdse schlagers en après-ski-hits als Viva Colonia, Schuhe an, Dikke titten, Schatzi en Atemlos maar ook hosklassiekers zoals Fiesta Mexicana en Rosamunde. Dertig minuten lang knallen en verrassende interactie met het publiek.

DJ D
DJ D is al 8 jaar dé DJ in Oostenrijk, bekend van o.a. Icebar Mayerhofen, Cin Cin Gerlos, Fabels Ellmau en Apres Ski Paleis Hinterglem 

JACHTBITTER
Voor het Oktoberfest is een samenwerking aangegaan met Jachtbitter. Neem een shotglaasje en proef de verschillende smaken! 

TICKETS
Tickets zijn verkrijgbaar via VanPlan.nl voor €11,60,- per ticket. Aan de deur zijn tickets verkrijgbaar voor €12,50. Link naar tickets: https://www.vanplan.nl/uitje/oktober-jgerfest-sportcentrum-leek-leek-38876411

LINKS
Blijf op de hoogte van alle updates en acties via de Facebookpagina van Oktober Jägerfest.

DATA EN TIJDEN
Zaterdag 26 oktober 2019
Aanvang: 21.00 uur


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com