LEEK – Helaas is er momenteel sprake van hardnekkige netwerkstoringen ten aanzien van de straatverlichting in het gebied rondom de Groevelaan en de Euroweg in Leek. Afgelopen maandag (7 oktober) leek de storing opgelost, maar jammer genoeg trad het probleem dinsdag opnieuw op.

Alle betrokken partijen (gemeente, onderhoudsbedrijf en netbeheerder Enexis) willen de storingen het liefst zo snel mogelijk en blijvend oplossen. Soms lukt dit niet binnen de afgesproken termijn. Het niet snel genoeg kunnen lokaliseren van een kabelbeschadiging is hiervan vaak de oorzaak.

Niet meer melden
De storingen op de genoemde plaatsen zijn voldoende gemeld. Het is dan ook niet nodig om deze nogmaals te melden. Er wordt door Enexis aan een oplossing gewerkt.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com