Griezelen op Landgoed Nienoord in de herfstvakantie

LEEK – De herfstvakantie is bijna te kort voor alle spannende activiteiten die er op Nienoord worden georganiseerd. Kom zwemmen tussen spoken en spinnen en beleef griezelige avonturen in Familiepark Nienoord.

Halloween in Familiepark Nienoord
Van maandag 14 oktober t/m zondag 27 oktober is het Familiepark in Halloweensferen. Het park wordt aangekleed met grote spinnen, griezels, pompoenen en… het spookhuis! Doe mee aan de spokenspeurtocht en help mee om de uitgesproken toverspreuk te verbreken. Vind je de griezels in de ‘Spooky Zone’ toch een beetje eng? Wees niet bang. Met de magische toverstaf blijven de griezels op afstand. En natuurlijk kun je lekker in het park je gang gaan.

Halloween in Zwemkasteel Nienoord
Zwemmen tussen spoken en spinnen! Dat kan op vrijdag 18 oktober in Zwemkasteel Nienoord. Het Zwemkasteel wordt omgetoverd tot een Spookkasteel waar spoken en vleermuizen je om de oren vliegen. Halloweenzwemmen is van 17.00 uur tot 20.30 uur. Je wordt ontvangen door een hele ‘vriendelijke’ heks. Durf jij nog te komen?

Back to top button