WESTERKWARTIER – Mantelzorgers zijn onmisbaar in onze samenleving. In het najaar zet Sociaal Werk De Schans, in samenwerking met de Gemeente Westerkwartier, mantelzorgers in het zonnetje tijdens de ‘Week van de mantelzorg Westerkwartier’. Dit als blijk van waardering voor hun geweldige inzet.

Van 4 tot en met 8 november vindt de ‘Week van de mantelzorg Westerkwartier’ plaats. Tijdens deze week organiseert Sociaal Werk De Schans, samen met veel vrijwilligers, leuke activiteiten. Hier kun je gratis naar toe.

Naar welke activiteit ga jij?
Op maandag 4 november kun je schilderen in het Mantelzorgatelier in Grootegast. Dinsdag 5 november kun je een lezing bijwonen van topadvocaat Wim Anker in Marum. Donderdag 7 november kun je lekkere dingen bakken tijdens de bakworkshop in Grijpskerk of kun je naar een bijeenkomst over respijtzorg in Leek (Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door CMO-STAMM in samenwerking met Gemeente Westerkwartier en Sociaal Werk De Schans). Tot slot, op vrijdag 8 november organiseren we een heerlijke High-Tea in Tolbert.

Meld je aan!
Meer informatie over alle activiteiten voor mantelzorgers en hoe je je aan kunt melden is te vinden op www.sociaalwerkdeschans.nl. Aanmelden is mogelijk van 15 tot 30 oktober 2019. Wees er op tijd bij want vol = vol! Let op: je kunt je voor maximaal 1 activiteit aanmelden.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com