NIEBERT – Afgelopen donderdag, 10 oktober, is Arent Anema gestopt als coördinator jeugdbrandweer VRG (Veiligheids Regio Groningen).

Omdat hij veel voor de jeugdbrandweer heeft gedaan hebben de 5 jeugdbrandweerkorpsen uit onze provincie (Westerkwartier, Zuid Grunn, Delfzijl, Hoogezand-Sappemeer en Oldambt) donderdagavond afscheid genomen van hun coördinator in de kazerne van de bosbrandweer te Niebert.

Anema dacht dat hij donderdagavond naar een concert moest en keek raar op toen de Seagrave Tiller van de bosbrandweer bij hem voor de deur stond om hem en zijn vrouw op te halen om naar de kazerne van de bosbrandweer te brengen waar jeugdleden en jeugdleiders hem stonden op te wachten. Na een paar toespraken en presentjes werd de avond nog even onder genot van een hapje en drankje voortgezet.

Foto’s: Chris Kranenborg/112Groningen

 


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com