TOLBERT – Tijdens het laatste kwartaal van 2019 organiseert Stichting Volksvermaken Tolbert  weer diverse leuke, gezellige activiteiten voor jong en oud.

Om te beginnen is er op zondag 3 november een kinderbingo in Halloween stijl gepland. Vanaf 14.00 uur is de basisschooljeugd van harte welkom bij de CazemierBoerderij waar de kinderbingo is. Deze keer hebben ze er het thema Halloween er aan meegeven, dus doe hier iets leuks of geks mee.  Na een kleine inleg per ronde kan er kans gemaakt worden op leuke prijzen. Kortom, een gezellige activiteit voor de jeugdige Tolberters. Dus komt allen.

Verder is er op maandagavond 11 november vanaf 17.00 uur een lampionnen wedstrijd in kapsalon Hair & Beauty aan de Hoofdstraat in Tolbert. Wie heeft de mooiste, leukste, creatiefste lampion. Verdere info volgt nog of kijk op www.volksvermakentolbert.nl.

Ook Sinterklaas is Tolbert dit jaar niet vergeten. De Sint heeft ons laten weten dat hij en de pieten dit jaar op zaterdagmiddag 23 november in Tolbert langskomen. Hoe de sint dit jaar aankomt wilde hij nog niet verklappen, maar…. het kon wel eens een verrassende aankomst zijn. Verdere details volgen later.

En als de Sint weer vertrokken is, komt de kerstman alweer. Ook dit jaar is er weer een kerstdorp in Tolbert. Op zaterdagmiddag en -avond 7 en zondag 8 december overdag is de HJC manege weer aangekleed als een groot overdekt kerstdorp met de gebruikelijke leuke sfeer en gezelligheid. Heeft u ook leuke kerst accessoires en u wilt een kraam op de kerstmarkt dan is dat nog mogelijk. Mail uw gegevens naar [email protected] en er wordt contact met u opgenomen. Doordat alles overdekt is en de gezellige aankleding en sfeer wordt deze kerstmarkt beide dagen altijd erg goed bezocht. Dus reserveer een kraam of kom als bezoekers de kerstsfeer proeven.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com