LEEK – Op zondag 17 november staat de eerste vlooienmarkt van dit seizoen weer op de agenda van Sportcentrum Leek. Dat is dit jaar later dan normaal gezien de maand oktober geheel volgeboekt was met allerlei andere activiteiten. Voor deze vlooienmarkt zijn wij nog op zoek naar standhouders.

Heeft u dus net uw zolder opgeruimd en u wilt spulletjes verkopen, reserveer dan nu een standplaats. Een standplaats is geheel GRATIS. U kunt een standplaats reserveren door een mail te sturen naar [email protected]

Bent u op zoek naar leuke cadeautjes voor de feestdagen kom dan gezellig struinen over de markt. De markttijd is van 09.00 tot 16.30 uur en op vertoon van uw toegangskaart kunt u in het sportcafé, op vertoon van uw toegangskaartje, genieten van een GRATIS kopje koffie/thee. Voor de liefhebbers is het mogelijk om eredivisievoetbal te kijken.

Ook is het bowlingcentrum geopend van 13.00 tot 19.00 uur. Kinderen tot en met 12 jaar genieten gratis toegang. Parkeren is gratis in de directe nabijheid van het sportcentrum.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com