WESTERKWARTIER – De gemeente Westerkwartier organiseert op donderdag 7 november in Zaal Balk in Zuidhorn de eerste van twee kennismakingsavonden waarop de nieuwe burgemeester Ard van der Tuuk zich presenteert aan de inwoners. Het gaat om een interactieve avond in een De Wereld Draait Door-setting. De presentatie is in handen van Marcel Nieuwenweg, bekend van RTV Noord.

Wat kunt u verwachten?
Nog niet alles wordt prijsgegeven, want voor de burgemeester zelf is het ook nog een verrassing hoe het programma eruit komt te zien. De avond zal in het teken staan van het leren kennen van Ard van der Tuuk, waarbij interviews, entertainment, muziek en spel centraal staan. De avonden zijn een aanvulling op de kennismakingsronde die de burgemeester maakt door de gemeente Westerkwartier.

Iedereen is welkom!
De avonden zijn gratis en vrij toegankelijk voor iedereen. De tweede avond vindt plaats in het BaronTheater in Opende op vrijdag 22 november, de verjaardag van de burgemeester. Aanvang van beide avonden is 19.30 uur.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com