LEEK – Een heerlijk diner en dansavond in één. Dat is Dine & Disco! Langzaam klinkt er wat disco, een vleugje soul en een aantal gasten zingen en dansen al een beetje mee. Nadat je even bent ‘ingekomen’ is het Dinner time!

De chefs van Opde Dam in Leek maken een heerlijk 4 gangen diner voor je klaar, de bediening zorgt voor de juiste toelichting en de ultieme beleving en we voegen nog een kleine verrassing toe om het compleet te maken. De mooie gerechten komen nog beter tot hun recht met een bijpassend wijnarrangement.

Wat is er nou fijner dan eerst lekker eten met z’n tweetjes of gezellig met een groep om vervolgens al tijdens het dessert het gevoel te krijgen dat de avond pas net begint.

Want na het diner zet DJ Oortje, besmet met het discovirus, de volume wat harder en zorgt hij voor de Disco fever, we zijn back in the seventies! Oortje is bekend van de Saturday Night Fever party’s en organisator DJ van de Club 40+ party’s in Kokomo en Paviljoen van de Dame .

Dans, zing mee met de classics en doe nog één keer ongegeneerd de foutste pasjes. Geen tijd om uit te buiken maar gewoon de voetjes van de vloer en even terug in de tijd. Met tijdloze klassiekers van de Beegees, Donna Summer, Gloria Gaynor en andere ’70/’80/’90-iconen vliegt de avond voorbij.

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Reserveer je tafeltje bij Opde Dam en beleef een avond waar nog lang over gesproken wordt.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com