LEEK – Op drie locaties in Leek kan men de kerstdagen met elkaar vieren. In Grand Café Restaurant ”Opde Dam” en in Grand Café Borg Nienoord, gelegen op het fraaie landgoed Nienoord, kan men terecht voor een overheerlijk, smaakvol en uitgebreid kerstdiner. In Sportcentrum Leek kan men tweede kerstdag terecht om met elkaar te bowlen.

Grand Café Restaurant “Opde Dam”
Zowel op eerste als op tweede kerstdag kan men terecht in Grand Café “Opde Dam”, een uniek restaurant in het centrum van Leek. Het Grand Café Restaurant kenmerkt zich vanwege haar authentieke gerechten in een moderne setting. Het kerstdiner is op beide dagen mogelijk vanaf 16.00 uur.

De chef-kok heeft een uitgebreid kerstdiner voor u samengesteld. Ook zijn vegetarische of glutenvrije gerechten mogelijk op aanvraag. De prijs per persoon bedraagt €49,50 en het diner is enkel beschikbaar op reservering. Dit kan nu reeds via www.opdedam.nl of telefonisch via 0594-726007.

Grand Café Borg Nienoord
Op eerste kerstdag is men harte welkom voor een uitgebreid en overheerlijk kerstdiner in Grand Café Borg Nienoord, gevestigd in de borg Nienoord op het sfeervolle landgoed. De borg is een stijlvolle, adellijke en monumentale borg en is naar de mening van velen de mooiste borg in de provincie.

Het uitgebreide kerstdiner bestaat ook hier uit overheerlijke en smaakvolle gerechten en bevat uiteraard een voor-, hoofd- en nagerecht. De kosten van het kerstdiner bedragen €39,95 per persoon. Het diner is enkel beschikbaar op reservering. Op tweede kerstdag kan er een kerst high tea worden geserveerd. Beleef de ervaring van een high tea in één van de zalen van de Borg.

Na binnenkomst volgt een variatie van hartige en zoetige lekkernijen, uiteraard aangevuld met diverse theesoorten. De kosten van de kerst high tea bedragen €22,50 per persoon. Het diner en de kerst high tea is enkel beschikbaar op reservering. Dit kan via [email protected] of telefonisch via 0594-726005.

Sport- en bowlingcentrum Leek
Op eerste en tweede kerstdag kan er tussen 14:00 en 24:00 gebowld worden in het bowlingcentrum van Sportcentrum Leek. De kosten bedragen € 22,00 per uur per baan en de banen kunnen telefonisch gereserveerd worden via 0594-512040 of via [email protected]

.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com