LEEK – Op zaterdag 23 november 2019 staan de deuren van Sportcentrum Leek open voor alweer de achtste editie van Grolsch BoerenRock. En ook dit jaar is er weer een line-up die garant staat voor een geslaagde avond voor rockliefhebbers!

Zo zullen de heren van Mooi Wark hun hits als ‘In de blote kont’, ‘Idioot’ en ‘Oh Yvon’ laten horen, maar zal de band van zanger William Bossong ook ongetwijfeld andere nummers van hun dertien studio-albums vertolken. Ook zullen de Beatcrooks het podium betreden om met hun unieke Led Robot en hun ongekend populaire Happy Høken remix ‘Annie uut de bochte’ de avond om te toveren tot een feestelijke mix van een house-avond met een fout uurtje.

Om de rockavond helemaal compleet te maken zal ook de Sallandse rockband Bökkers hun repertoire van maar liefst zes studio-albums laten horen. Van de uithoeken in ons land en grote festivals als de Zwarte Cross en Down the Rabbithole tot aan hun eigen festival Koele Koele; de heren zijn niet meer weg te denken uit de vaderlandse showbussiness.

Om 20.00 uur gaan de deuren open en om 21:00 uur zal dé rockavond van het jaar van start gaan. De echte boerenrocker mag dit natuurlijk niet missen en kan daarom nog kaarten bestellen via www.vanplan.nl. Blijf ook via de website http://grolschboerenrock.nl/ op de hoogte en like de Facebookpagina om mee te doen aan leuke winacties!


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com