LEEK – Het Leekster après ski-feest valt al 3 jaar zó goed in de smaak, dat een vierde editie niet kan uitblijven. En dus kunnen de lederhosen en Tiroler jurken op zaterdag 1 februari 2020 weer uit de kast worden getrokken voor het Lawinefest in Leek. Ook de line-up laat niets te wensen over.

In samenwerking met de FeestDokter komen er artiesten naar Leek die wel weten wat een Lawinefest nodig heeft.

Line-up
In de line-up van deze avond is ook DJ Arnoud inmiddels geen onbekend gezicht meer. De Groningse entertainer is een hitkanon als het om partyplaten gaat en is dan ook meer dan welkom op het Lawinefest. En wat is zo’n feest nou zonder altijd Larstig & Rob gas d’r op zijn jouw party DJ’s van A tot Feest. Van appetijtelijke apres ski kneiters tot exotische R&B glijders, gecombineerd met heroische hardstyle klappers en meer. U vraagt, zij draaien, wij feesten! AL&RG staan bekend om hun energieke en schaamteloze edits, die meer dan eens online viral zijn gegaan via Dumpert en Vkmag.

Ook zal Snollebollekes tribute deze avond onvergetelijk maken. Als zingende barkeeper is hij ooit begonnen. Maar toen hij tijdens carnaval verkleed als Snollebollekes werd gevraagd om een paar liedjes te zingen was het hek van de dam. De uiterlijke gelijkenis en nog bijna het exacte stemgeluid deed de menige juichen en verbazen. De avond is niet compleet zonder Chris de Luxe. Hij draait elke vrijdagochtend bij Radio 538, de meest besproken DJ sets.  Met scratches en andere technieken mixt hij alles moeiteloos aan elkaar.

Het Lawinefest op zaterdag 1 februari 2020 gaat los vanaf 21.00 uur en hoe toepasselijker je outfit, hoe beter! Zo wordt er een après ski-feest neergezet waar ze in de wintersportlanden nog wat van kunnen leren.

Kaarten zijn alleen op black Friday ( 29 november) te verkrijgen via vanplan.nl voor maar  € 5,00 (excl. servicekosten) . Wees er snel bij want OP=OP.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com