LEEK – Wie kijkt niet af en toe terug op zijn leven, of van zijn of haar dierbaren, ouders of voorouders. Wie heeft niet aan bepaalde spullen of foto’s een bepaalde herinnering.

Niet die fijne vakantie van jaar… weer herbeleven. Of u heeft zo veel liefde van uw dier ontvangen en wil dat vastleggen in een album. Uw kookkunst is vermaard en de recepten zijn speciaal, zodat u dat wil  uitdragen naar anderen. Allemaal redenen om hier een mooi foto- of levensboek van te maken.

DigiPlein Westerkwartier laat u zien wat er bij komt kijken om een dergelijke tastbare herinnering te maken, en geven een kleine demonstratie van de mogelijkheden binnen de door hun gebruikte programmatuur.

Uw eigen ontwerp maakt uw boek uniek, en uw album is dan altijd voorhanden om zelf en anderen ervan te laten genieten. U bent van harte welkom op vrijdagmorgen 6 december bij de Schutse, Oldenoert 32 in Leek. Aanvang 9.30 uur en de toegang is gratis.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com