Gezellige drukte bij jeugdcompetitie tafeltennis in Leek

LEEK – Gezellige drukte zaterdag in de Topsporthal in Leek. Jeugdteams va de verenigingen Rotak, Nordic, Argus, Olympia ’54, Assen, Buitenpost, Tios ’66 en Reflex ’65 speelden een dubbele competitieronde.

Met alle 7 tafels en alle stoelen en banken door ouders, begeleiders en supporters bezet was het een zeer gezellige middag. De jeugd speelde zeer enthousiast en er waren hele spannende partijen bij. Over het algemeen ging het er uitermate sportief aan toe. Voor de beginners was het soms wel een beetje moeilijk: wie moet er nu serveren? En bij het dubbel: moeten we nu wisselen? maar iedereen kwam er, al dan niet met een beetje hulp, prima uit! Bij Rotak 1 had Gerhard het moeilijk tegen beide jongens van Buitenpost 3 en verloor beide partijen met klein verschil.

Doordat Alexander zijn partijen won en het dubbel verloren ging werd met 2-3 verloren. Tegen Assen 4 ging het veel beter. Gerhard won 1 partij en Alexander weer 2 en het dubbel ging ook voortreffelijk en dat zorgde voor een 4-1 winst. Rotak 2 werd vertegenwoordigd door Ruben Talen en Patrick Huiting.

Zij hadden het lastig met hun tegenstanders van Assen 5 en Olympia ’54 2. Ze waren er dicht bij, maar helaas gingen net al hun enkelpartijen verloren. Het dubbel tegen Olympia ging wel fantastisch en dat leverde hun een zeer terecht punt op.

   
Back to top button