Carbidclub Rood-Zwart gaat vol gas richting 2020! Spetterend feest met livemuziek

NIEBERT – Schuin tegenover Wegrestaurant In de Klaver te Niebert strijkt circus Carbidclub Rood-Zwart weer neer. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Dat geldt zeker voor Carbidclub Rood-Zwart inmiddels met 42 man sterk wordt het weer een spetterend feest!

Op dinsdag 31 december om 10:00 uur knalt het startschot en bent u van harte welkom in het weiland tegenover In de Klaver. Vanaf 13:30 is er live muziek met de toppers Zangeres Romana, Melissa Smilda, Jordy Renkema en Zanger Criztiaan. Vanuit Friesland komt Lytse Hille  de tent op zijn kop zetten! Vriend van de show Rene Becker mag hierbij niet ontbreken. In 2015 brachten ze ons al een bezoek en in 2019 mogen we ze weer verwelkomen, Lucas en Gea! Daarnaast is de alom geprezen Daniel Metz van de partij! Onder andere bekend van de band ‘Gang is Alles’ en de ‘Mon Amour Band’. Als ras artiest weet hij met zijn accordeon het dak eraf te spelen. Gegarandeerd feest!

Om eventueel verkeershinder te voorkomen worden de bezoekers gevraagd te parkeren bij Wegrestaurant In de Klaver. Tevens is er gezorgd voor de nodige warme en koude versnaperingen. Wees van harte welkom en kom dit spektakel aanschouwen! Gratis entree!

Back to top button