VEV’67 presenteert nieuwe hoofdtrainer en trainer voor seizoen 2020-2021

LEEK – Vrijdag 13 december heeft VEV’67 Kees Pranger en Marcel Poll officieel vastgelegd voor het seizoen 2020-2021 met de intentie om meerdere seizoenen te gaan samenwerken. Oud-VEV’er Kees Pranger komt als hoofdtrainer over van NEC Delfzijl. Marcel Poll speelde ook bij VEV’67 en wordt trainer, hij komt over van WTOC.

Kees debuteerde op 16-jarige leeftijd tijdens een bekerwedstrijd tegen Hardegarijp. Een paar weken later werd Kees een vaste waarde bij het team dat toen onder leiding stond van zijn vader Jaap Pranger. Kees woont in Leek en voor hem voelt het hoofdtrainerschap bij VEV’67 als thuiskomen. Marcel heeft gespeeld bij SV Marum en VEV’67. Hij was eerder als hoofdtrainer werkzaam bij WTOC, VAKO, FC Grootegast en SV Marum.
Kees en Marcel speelden samen bij VEV’67 van 2009 tot 2011 en dat was de start van hun voetbalvriendschap. Samen zijn zij als trainers begonnen bij SV Marum (Marcels club), Marcel als hoofdtrainer en Kees als assistent. Nu zijn de rollen omgedraaid.

Met de komst van Kees en Marcel gaat VEV’67 voor een samenwerking voor langere tijd, ambitieus en gericht op ontwikkeling van de jeugd. Beide mannen kennen het voetbal in het Westerkwartier goed. Het bestuur kijkt dan ook vol vertrouwen uit naar de samenwerking met beide mannen.

Foto: PR-commissie VEV’67

Back to top button