TOLBERT – De naderende voltooiing van de ‘activiteitenarena’ bezorgt De Postwagen een positief neveneffect. De nieuwe activiteiten hebben een zeer grote aantrekkingskracht op ouders.

Reserveringen door het dak
Na een verdwenen en teruggevonden dakconstructie schieten nu de reserveringen door het dak. Ouders boeken de activiteiten vooral voor kinderfeestjes en gezinsuitjes.

Glow in the Dark Midgetgolf (foto) behoort tot de favorieten van de nieuwe activiteiten, evenals Curling, Bowling en de Retro Games, omschreven als ‘de toppers van toen voor de tieners en kids van nu’. Onder andere Indoor Jeu de Boules-banen en flipperkasten maken deel uit van de Retro Games.

VR Escape Room spectaculaire kartrekker
Met name de VR Escape Room blijkt een spectaculaire kartrekker in het aanbod kinderfeestjes en gezinsuitjes. Hierbij wordt het concept van een escape room gemengd met hypermoderne technieken in Virtual Reality. Er ontstaat een nieuwe wereld met interactie tussen digitale objecten.

In de VR Escape Room werken tieners en kinderen samen om uit een goudmijn te ontsnappen. Uniek is dat ze niet alleen in de virtuele wereld rondlopen, ze kunnen elkaar zien in het spel en actief bewegen door het landschap. De VR Room is er ook voor volwassenen, aldus De Postwagen.

Aftelweken
Uitjeslocatie en restaurant De Postwagen is inmiddels begonnen aan de ‘aftelweken’. Begin februari gaat de Activiteitenarena (2.800 vierkante meter) open. In verband met de voorspelde drukte raadt het bedrijf alle ouders aan om vooraf te reserveren voor de kinderfeestjes en gezinsuitjes.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com