TOLBERT – Poiesz Vastgoed B.V. liet in oktober vorig jaar aan de inwoners en geïnteresseerden in een nieuwsbrief weten dat de bouwwerkzaamheden van de nieuwe supermarkt in het centrum van Tolbert in week 2 van 2020 zou beginnen.

De afgelopen periode zijn op de kavel de meeste panden gesloopt. Echter is er tijdens het sloopproces en de grondwerkzaamheden enige vertraging ontstaan en waardoor Jorritsma Bouw B.V. waarschijnlijk eind week 4 of begin week 5 2020 zal beginnen met het inbrengen van de 171 buispalen/mortelschroefpalen.

Dit traject zal naar verwachting 10 tot 12 werkdagen in beslag nemen, inclusief uitharden en doormeten van de palen. Er is bewust gekozen voor mortelschroefpalen in verband met de trillings- en geluidsarme plaatsing.

Opbouw begane grond
Na het inbrengen van de palen zal men verder gaan met het grondwerk, de wapening aanbrengen en het beton storten van de begane grond vloer. De opbouw van de staalconstructie staat gepland in week 12 van 2020 waarna de gevels zullen worden aangebracht en het dak wordt geplaatst.

Geluid
Jorritsma Bouw B.V. en alle onderaannemers hebben van Poiesz Vastgoed de opdracht gekregen om zoveel als mogelijk rekening te houden met alle buren tijdens de werkzaamheden.

LEES OOK: Poiesz toont grootse toekomstplannen aan Tolbert tijdens bijeenkomst


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com