Vermist meisje (15) uit Grootegast is weer terecht (UPDATE)

GROOTEGAST – UPDATE 19-01: Het vermiste minderjarige meisje uit Grootegast is weer terecht. Zij werd vannacht aangetroffen in Amsterdam.

De politie is met haar in gesprek. Iedereen wordt bedankt voor het delen van haar vermissing en het uitkijken naar haar.

Omdat het meisje weer terecht is zijn namen, foto, en voertuiggegevens uit de tekst verwijderd vanwege de privacy van de betrokkenen.

UPDATE 18-01 met nieuwe politie informatie: In de vroege woensdagochtend van 15 januari 2020 werd er ingebroken in de woning van het 15-jarige meisje en haar familie in Grootegast.

Hierbij werd de auto van de ouders weggenomen. Inmiddels is uit onderzoek gebleken dat het meisje mogelijk tegen haar wil is meegenomen. Uit aanwijzingen blijkt dat de auto in de omgeving van Roosendaal en Oosterland (Zeeland) is geweest. In die omgeving is door de politie collega’s naar de auto en het meisje uitgekeken maar hebben zij niets aangetroffen.

Oorspronkelijk bericht van 15-01: Een 15-jarig meisje is in de nacht van 15-januari vertrokken vanuit Grootegast.

Mogelijk in combinatie met zwartkleurige auto. Dit voertuig is eind van de ochtend gesignaleerd in de omgeving van Utrecht, mogelijk in Zuidelijke richting.

Mocht u iets gezien of gehoord hebben, of mogelijk andere relevante informatie met betrekking tot deze vermissing hebben. Neemt u contact op met de politie via 0900-8844.

 

Back to top button