OWK verliest wedstrijd tegen de Meeuwen in Putten in de 2e helft

PUTTEN/LEEK – Afgelopen zaterdag stond voor de selectie van OWK een lange rit naar Putten op het programma. Het eerste had nog wat recht te zetten tegen de Meeuwen en na de teleurstellende uitkomst van vorig weekend was het zaak om dit keer wel de punten mee naar huis te nemen.

OWK 1 begon sterk aan de wedstrijd, er werd stevig verdedigd waardoor de tegenstander in bedwang gehouden kon worden. In de aanval werd naar de juiste kansen toe gewerkt wat resulteerde in een 10-11 ruststand.

In de rustbespreking werd door coach Jeha Mulder herhaald dat de tweede helft net zo scherp moest zijn als de eerste helft. Na het bespreken van een aantal tactische details werd de zaal weer opgezocht voor de tweede helft.

Het vlaggenschip wist de lijn van de eerste helft niet door te zetten. Al snel wist de tegenstander uit Putten de leiding over te nemen. Met nog een kwartier op de klok stond een 16-13 stand op het scorebord en middels een aantal wissels werd getracht de controle van de wedstrijd te herpakken. Dit mocht helaas niet baten en de Meeuwen wist in het laatste kwartier gemakkelijk de korf te vinden, waar OWK moeite had om de gele mand te raken. Het eindsignaal klonk bij 30-20. Teleurgesteld, maar toch licht optimistisch kon de selectie huiswaarts keren.

Komende week zal de selectie weer naar komend weekend toe werken, aankomende dinsdag speelt de selectie van OWK tegen het Portugese Grupo Desportivo Bons Dias. De wedstrijden beginnen om 20:15 uur in de Rodenburghal in Leek.

Zaterdag zal om 18:45 uur OWK 2 spelen tegen Sparta (Zw) 2. Waarna het eerste zal aantreden tegen koploper Unitas uit Harderwijk, deze wedstrijd zal starten om 20:15 uur.