Medailleregen (16 stuks) voor Adonis Sportacrobatiek tijdens start van het wedstrijdseizoen

TER APEL/LEEK – Afgelopen weekend werden in Ter Apel de eerste acrowedstrijden gehouden. Zaterdag hadden de teams in de c-lijn hun eerste plaatsingswedstrijd.

Zowel het juniorduo Dana Stoker en Jolin Doorten als het juniortrio Hanna Bol, Lian Steenbergen en Noortje Bijlsma behaalden een mooie vijfde plaats in een groot deelnemersveld.

Zondag werd in de D/E-lijn de voorwedstrijd gehouden. Voor Adonis Sportacrobatiek Leek & Groningen werd dit een zeer succesvolle dag. Er deden 19 teams mee en maar liefst 16 teams kregen een medaille omgehangen.

In de eerste wedstrijd was het de beurt aan de E-instap, E-jeugd, D-jeugd en D Junioren. Bij de Duo’s E-jeugd was er goud voor Nynke Veldhuizen en Merel Stuurwold en ook het mixpaar Lynthe Huizinga en Stijn van der Honing kreeg het goud omgehangen. Het hoogste podium bij de D-jeugd mocht door het mixpaar Lizz Stoker en Kaj Gerbrandy worden betreden.

Het trio Jasmijn Stuurwold, Marleau Storteboom en Lara Hieuw-Kin-Koen haalden goud bij de D-jeugd. Bij de trio’s D-junior werden Anne Hulst, Cheryssa Dewnarain en Juliette Tuil tweede. In de tweede wedstrijd mochten Trio’s E-instap, E-senior en duo’s E-senior hun oefening laten zien.

Het trio Dahnee Hut, Anna Schievink en Laura Oosting werd derde in de E-instap. Bij de trio’s E-Senior kregen Jorijn Jongman, Jinte Kroese en Lisanne van der Velde het goud omgehangen.  Feline Bandringa en Anna Snijder  behaalden goud bij de E-senioren en Leonie Hoeksema en Irene Smeding brons.

In de derde en laatste wedstrijd van deze dag kwamen nog 8 teams van Adonis in actie. Het trio Riva Tholen, Bibi Reijenga & Noelle Luten en Eden Timmerman, Cynthia Zwama en Yvette Delivacq werden respectievelijk tweede en derde in de E-jeugd.

In de D-jeugd behaalde het duo Robbin Vogel en Amelie Popma een bronzen medaille. Bij de duo’s D-junior scoorde Adonis een vol podium: Jutta Haverkort en Zoey Vogelzang kregen het goud omgehangen, Jeltje Elsenga en Yasmin Hilboesen gingen er met het zilver vandoor en Nadra Elbadaway en Leana Perri scoorden brons!

Tenslotte betraden het duo Linda Salomons en Elisa Span bij de D-senioren ook het hoogste podium.

Op 15 februari a.s. komen veel van deze teams van Adonis Sportacrobatiek Leek en Groningen weer in actie. Dan wordt de Valentijnscup in Oosterwolde gehouden met als doel om weer zulke prachtige resultaten neer te zetten!!!

   
Back to top button