LEEK – Beijk Catering opent haar deuren tijdens de Westerkwartier Food Run in Leek op 3 oktober 2020!
Neem een kijkje in de keuken bij Beijk Catering en ren er doorheen.

Zo maar in de schatkamer van de cateraar mogen kijken is erg bijzonder en waarschijnlijk eenmalig. Onder het genot van een culinair product van Beijk kunt u het pand op het bedrijventerrein A7 verkennen.

BEIJK CATERING
Beijk Catering levert o.a. aan de Health Club Roden en SC Heerenveen. Het is een lokale organisatie die actief werkt aan de regionale werkgelegenheid, lokale economie en behoud van kennis in de regio. Zij kopen regionaal in, waarvan 10% bij een specialist in biologische verswaren. Op dit moment is meer dan 30% van het totale assortiment biologisch/duurzaam en/of fairtrade. Binnen de holding zijn 280 personeelsleden werkzaam.

Westerkwartier FoodRun
Een uniek evenement in en rond Leek voor zowel wandelaars als hardlopers, dit keer zonder wedstrijdelement of tijdswaarneming. De route gaat over verrassende routes en langs of door gebouwen. De start is bij de Rodenburghal en dan langs de Kleinste Soepfabriek naar Beijk Catering. De andere locaties en route worden later bekend gemaakt.

AANMELDEN
Aanmelden is beperkt tot 800 lopers. Alle lopers krijgen minimaal 4 culinaire gerechten én doen zeker een 4-tal gebouwen (hard-)lopend aan op een parcours van ongeveer 10 kilometer. Wees er dus snel bij op Inschrijven Westerkwartier Food Run.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com