TOLBERT – Het was woensdagochtend 5 februari een feestelijke ochtend op openbare basisschool De Beelen. De open dag werd dit jaar gecombineerd met het onthullen van het nieuwe schoollogo.

Om kwart voor negen stonden alle kinderen, personeel en een aantal ouders in een halve kring op het plein. Daar stond de leerlingenraad klaar om het nieuwe logo te onthullen. Het logo is ontworpen in samenwerking met Heidi Wolters van Beeldende zaken, die -in overleg met het team en de leerlingenraad-het logo heeft aangepast tot een fris en kleurrijk logo. De leerlingenraad liet het doek met het oude logo, na een inleidend praatje van de directrice en het aftellen van 10 tot 0, zakken. Daarmee kwam het nieuwe frisse kleurrijke logo volledig in beeld. Het werd met luid applaus en confetti ontvangen.

Na de feestelijke onthulling was het tijd voor de open dag.  Tijdens deze open dag konden ouders en kinderen, die bijna vier jaar worden, kennis maken met de school. Bij obs De Beelen kregen ze een uitgebreide rondleiding door kinderen uit groep 8, want wie kan het nou beter vertellen dan een leerling die zelf 8 jaar onderwijs heeft gevolgd.

De kinderen kregen een geboortekaartje van het nieuwe logo mee naar huis. Een geboortekaartje met de woorden: talent, De Beelen, tikkeltje eigenwijs, in ontwikkeling en trots!


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com